Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate a site-ul jasminelighting.ro. Detalii legale, prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturi personale vizate de Jasmine Lighting.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Jasmine Lighting ( jasminelighting.ro ) se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe jasminelighting.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. Jasmine Lighting poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Jasmine Lighting ( jasminelighting.ro ) nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul jasminelighting.ro, poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul jasminelighting.ro, se pot dezabona din secţiunea "Contul meu" accesibilă după înregistrarea pe site.


Securitatea datelor personale


Cine suntem


Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza jasminelighting.ro de la tine, prin intermediul interactiunilor noaste si modul in care utilizam datele respective.


Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: Denumirea companiei: JASMINE LIGHTING SRL, adresa sediului social: SOSEAUA CHITILEI 152A, Bucuresti; Cod unic de inregistrare: 39107887; Nr. Reg. Comertului: J40/4312/29.03.2018; Telefon: 0310.699.368.

Prin „date personale” se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.


De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea. Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau cand inregistrezi un cont personal in vederea initierii unei comenzi sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului!

In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

·      Nume si prenume – pentru identificare;

·      Adresa de email – pentru comunicare;

·      Numar de telefon – pentru comunicare;

·      Adresa fizica – pentru comunicare si trimiterea produselor comandate de tine;

·      Mesaj – Camp in care poti expune problema sau intrebarea ta.

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde cererii tale. Ulterior vor fi solicitate si date prevazute de codul fiscal pentru facturarea produselor comandate/castigate daca este cazul.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:

Adresa IP– Atunci cand vizitezi situl nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Cookie-uri

Folosim doar cookie-uri pentru statistici, cookie-uri ce pot fi dezactivate direct din browser-ul tau. Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim. Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a masura traficul site-ului este Google Analytics.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, adresa, telefon, adresa de email) – temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. bsi c din Regulamentul (UE) 679/2016).

Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala, daca este cazul.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, si selectarea optiunii DA/De acord iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile sau produsele pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).

–Numele si prenumele–

Cum iti folosim numele si prenumele?

De ce?

Contactul cu tine

Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unui contract si pentru trimiterea produselor comandate.

Detectarea si prevenirea fraudelor

Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.

Asistenta client

Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin telefon.


—-Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti siteul

Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul nostru, inclusiv adresa IP si tipul dispozitivului. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul

De ce?

Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau.

Oferirea celei mai bune experiente de navigare pe site.

Protejam siteul

Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.


Nu esti obligat sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura de deplina experienta de navigare pe site-ul nostru si pentru comandarea produselor dorite.

Perioada de retentie a datelor.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotarasti sa iti dezactivezi contul de utilizator. In cazul in care ti-am emis o factura sau ti-ai inregistrat un cont personal pe site-ul jasminelighting.ro, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

Informatiile oferite de tine, ce contin date de identificare pot fi folosite in scopul intocmirii documentelor de angajare si a altor documente ce vizeaza exclusiv relatiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia pentru ocuparea Fortelor de Munca, Autoritati Judecatoresti, altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale.

In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Ce drepturi ai ca persoana vizata?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

JASMINE LIGHTING prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor, colectarii creanţelor legate de acestea precum şi furnizării de informaţii legate de activitatea acesteia.


Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra de prelucrare a datelor personale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciilor.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către JASMINE LIGHTING şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate (clienţi JASMINE LIGHTING).

Conform Legii nr. 677/2001 si al OUG 34/2014 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la JASMINE LIGHTING. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate terţilor.


Datele personale furnizate catre jasmine.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comanda, execuţia şi livrarea de bunuri şi servicii, conform legilor in vigoare. jasminelighting.ro nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-urile si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice client are posibilitatea de a sterge din baza de date adresa de e-mail furnizata.


Jasmine Lighting ( jasminelighting.ro ) nu este responsabil pentru daune care apar sau pot apare ca urmare a neglijentei cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Cumparatorul este obligat sa ne informeze despre orice utilizare neautorizata a contului si parolei sale.


Folosind site-ului jasminelighting.ro pentru a cumpara produse, cumparatorul isi da acceptul pentru primirea comunicarilor prin e-mail, daca explicit nu si a exprimat dorinta altfel.


Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Loading...