Comenzi si returnari

Polica de comenzi si returnare de produse pentru site-ul jasminelighting.ro.ro privind returnarea produselor comandate si livrate.


Efectuarea platilor si a comenzilor pentru site-ul jasminelighting.ro


Livrarea cumpărăturilor dvs.


Livrarea se va face folosind modalitatea aleasă de Dvs. la plasarea comenzii.


În cazul livrării prin curier, coletul dvs. este expediat uzual în maximum 2 zile după termenul de execuţie comunicat la confirmarea comenzii.


Dacă apar întârzieri din orice motiv, veţi fi contactat, telefonic şi pe email.


În cazul ridicării personale, puteţi efectua ridicarea mărfii de la magazinul nostru în 24h după termenul de execuţie comunicat la finalizarea comenzii.


În sensul OUG 34/2014, momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa. De la acel moment decurg termenele de execuţie şi livrare comunicate mai sus.


Dacă comanda nu este ridicată în termen de 30 de zile de la termenul comunicat, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de magazinaj în cuantum de 2,00% din valoarea comenzii pentru fiecare zi de întârziere. După 60 de zile de întârziere, coletul va fi considerat abandonat.


Returnarea mărfii


Retur marfă şi ramburs valoare


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau


Conform OG 130/2000 actualizată prin OUG 174/2008:
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.


Renunţarea la cumpărare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier şi este aplicabilă conform legislaţiei în vigoare doar clienţilor persoane fizice.


Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit).

Puteti trimite la sediul companiei produsul pe care doriti sa il returnati, specificand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde va vom restitui contravaloarea produsului (clientul trebuie sa precizeze in scris - in mail sau factura - contul bancar in care doreste sa primeasca banii)


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.


Costul expedierii coletului iniţial nu se rambursează.


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.


Pentru a returna marfa, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact de pe site, furnizând numărul de comandă pt. care doriţi să faceţi returul parţial sau total, precum şi produsele din comandă pe care doriţi să le returnaţi, pentru a obţine autorizarea de retur marfă din partea noastră, în vederea procesării corespunzătoare a comenzii dvs. de retur.


La recepţia coletului dvs. vă vom comunica detaliile şi modalitatea de ramburs.


Nu ne asumăm răspunderea pentru rambursul coletelor trimise retur fără autorizarea noastră.


Produsele care fac obiectul unor promoţii sau cele cărora li s-au aplicat individual discounturi promoţionale nu se pot returna.


Apelând la dreptul de denunţare unilaterală a contractului, cumpărătorul va plăti valoarea returnării produselor.

La opţiunea clientului, i se poate reexpedia produsul, fără ramburs, pe cheltuiala acestuia.


Aceste clauze se aplică conf. OUG 34/2014, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în OUG 34/2014.
 

Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Loading...